Tripjes georganiseerd door leden of specialisatiegroepen.

 

 

Museaum Terug in de Tijd

 

Dit jaar ging het jaarlijkse ledenuitje naar museum Terug in de tijd. Er zijn ook deze keer weer verrassende fotos gemaakt!

De Blaauwe kamer

 

De natuurgroep is zaterdag 13 juni naar de Blaauwe kamer in Rhenen geweest. Een geslaagd uitje in een gevarieerd natuurgebied. 

Stoomtreinen

Iedereen zei af....op 4 dappere dames na. Ilse, Marie-Jose, Annet en Nicole zijn op 22 mei 2024 naar het stoomtreindepot in Beekbergen geweest en hebben leuke foto`s gemaakt!

Swalmen

Op zaterdag 30 maart is de natuurgroep er op uit getrokken naar het mooie natuurgebied in Swalmen. Waar vele zich waagden aan de 6 km lange route, bleven enkelen achter, gewapend met de macro lens. De foto`s van deze dag zijn verbluffend mooi geworden, en de creativiteit spat eraf mede door de hier en daar lange sluitertijden, mooie nabewerkingen en uitzonderlijke standpunten.

C-mine

Op zaterdag 9 maart zijn een aantal leden gezamenlijk naar C-mine in Genk geweest. Een geslaagde gezellige dag waar mooie fotos uit kwamen.Klik op de foto om ze te kunnen bewonderen.

Botlek

Een aantal leden van de fotogroep zijn weer op stap geweest, deze keer hebben ze nachtfoto's gemaakt in de Botlek, onder begeleiding van een gids die ze de mooiste plekjes heeft laten zien. De resultaten zijn subliem.

Staalwol branden

Het was wat afzien door de kou maar dat mocht de pret niet drukken. Met Ton als dedicated "draaier" werden er mooie foto's gemaakt. Klik op de foto om alle ingezonden foto's te bewonderen, en laat een berichtje achter als je ervan genoten hebt.

Flitsgroep

De flitsgroep heeft een leuke en leerzame bijeenkomst gehad.

Winter Macro

De natuurgroep heeft als  thema winter macro gehad. Klik op de foto voor de uitgebreide fotocollectie die hiervoor ingeleverd is. 

Roofvogelhut

Op 21 januari 2024 is FGH het nieuwe jaar goed begonnen met een bezoek aan Roofvogelhut de Valk in Lunteren. Klik op de foto om de resultaten te bekijken.

Kantfabriek

De vakgroep Macrofotografie heeft een bezoek gebracht aan de Kantfabriek in Horst. Klik op de foto om de resultaten te bekijken.