Evenementen

Hieronder een aantal links naar verschillende locaties waar foto's zijn te bewonderen die we tijdens diverse evenementen hebben gemaakt. In enkele gevallen is er ook de mogelijkheid om de foto's voor een bescheiden bedrag te kopen.

 

Estrelya

 

19-06-2024 hebben we met een groepje gefotografeerd in de Merthal. Estrelya luchtacrobatiek Horst heeft ons hun acrobatische kunsten laten zien. Zo hebben ze straks leuke foto’s van hun prachtige poses en wij hebben een mooie kans gekregen om te fotograferen met snelle sluitertijd en/ of flitslicht. We mochten in de Merthal gebruik maken van het licht dat gebruikt wordt bij de voorstelling “ Ingepakt “. 

Rundje um ut Hundje

Fotogroep Horst aan de Maas heeft gefotografeerd bij het Rundje um ut Hundje - Hardloop event in Horst. Klik op de foto om de mooie fotos te bekijken!

Ingepakt!

Een groepje van 6 fotografen hebben de productie van het theaterstuk Ingepakt mogen vastleggen. Tijdens de repetities hebben we talrijke opnames gemaakt waarvan een selectie tot een presentatie is samengevoegd, die in de Merthal wordt vertoond, tussen de kunstwerken. Het stuk Ingepakt past helemaal in deze tijd van afval en waarheen er mee.
Ook de ontvangstruimte in de Merthal was geweldig ingericht met kunstwerken, gemaakt van afval. Complimenten voor de theatergroep van PSW voor deze geweldige prestatie!

 

In het Gasthoes hangen ook nog foto’s van de Fotogroep Horst aan de Maas met als thema Plastic soep. Ga vooral even kijken!

D’N TIÊD ZAL ‘T LIÊRE 28 april 2024.

Over school, door leerlingen en leerkrachten. Doorspekt met humor, begeleid door een orkest, en belicht door een spectaculaire lichtshow. 

Avond van de sport 2023

Op maandag 20 november vond in het Gasthoes de 3e editie van de Avond van de Sport plaats. Een avond die in het teken stond van het waarderen van vrijwilligers(initiatieven) met een groot betrokken hart voor de sport en/of voor zijn of haar vereniging.

De fotogroep was gevraagd om het gebeuren vast te leggen, en met 2 vrouw sterk hebben we dit dan ook gedaan..  Klik op de foto voor meer

 

Dirk Marcellis Tournament 2023

Zaterdag 26 Augustus hebben we weer met een aantal fotografen van de de club het internationale jeugd onder de 10 gefotografeerd. De foto's kunnen worden gedownload door op de kleine foto te klikken.

 

<- click on the picture.

OP festival 2022

Op 27 November 2022 vond het OP festival in het Gasthuis plaats. De fotoclub heeft hier geposeerd en gefotografeerd. Klik op de kleine foto voor het hele album.

Dirk Marcellis Tournament 2022

Zaterdag 03 September hebben we weer met een aantal fotografen van de de club het internationale jeugd onder de 10 gefotografeerd. De foto's kunnen worden gedownload door op de kleine foto te klikken.

 

<- click on the picture.

Dirk Marcellis Tournament 2021

Zaterdag 28 Augustus hebben we weer met een aantal fotografen van de de club het internationale jeugd onder de 10 gefotografeerd. De foto's kunnen worden gedownload door op de kleine foto te klikken.

 

<- click on the picture.

 

TOP U10 Toernooi

Zaterdag 24 augustus 2019 hebben we met een aantal fotografen van Fotogroep Horst aan de Maas de toekomst van het voetbal vastgelegd tijdens het TOP U10 toernooi dat bij RKSV-Wittenhorst werd gespeeld. Mooi voetbal gezien van deze kids. De foto's kunnen gratis worden gedownload via onderstaande twee links:

http://bit.ly/TOPU10_1

http://bit.ly/TOPU10_3

 

Carnavalsfoto's Seizoen 2017

 

Klik op de kleine foto om door de carnavals albums te bladeren, gemaakt door leden van de fotogroep.

Carnavalsfoto's Seizoen 2016

 

Klik op de kleine foto om door de carnavals albums te bladeren, gemaakt door leden van de fotogroep.

POWERMAN 2015

All Photo's are on-line

Alle foto's staan on-line


To the pictures / naar de foto's

 

Carnavals foto's Seizoen 2015

Onder deze link de albums gemaakt in opdracht van de Dreumel door de fotogroep. Klik op het Dreumel logo om naar het album te gaan.

POWERMAN 2014

All Powerman pictures are on-line now. 

Alle Powerman foto's staan on-line.

To the pictures / naar de foto's

 

Carnavals foto's Seizoen 2014

Onder deze link de albums gemaakt in opdracht van de Dreumel door de fotogroep. Klik op het Dreumel logo om naar het album te gaan.

 

Powerman 2013

All pictures are on-line / alle foto's staan on-line

To the pictures / naar de foto's 

Ook powerkids en Nightrun staan on-line

 

 

Pronkzitting 2013

 

 

Foto's powerman - verkoop

Alle foto's staan on-line

 

 

Optocht Horst 2012

 

Foto's Receptie Prins Guido

Album 1

Album 2

 

 

 

Proclamatie 2012

 

 

 

Pronkzitting 2012

 

 

Wijsneuzendag 2011 - verkoop -

 

 

Foto's Laatste mis Norbertus kerk

 

 

Selectie Foto's OLS 2010

 

 

Foto's vrijwilligersdag Lambertuskerk 2010