Sjaak van Wijlick

 

 

 

 

 

 

Ik ben Sjaak van Wijlick en ben 68 lentes. Ben 43 jaar getrouwd met Elly en hebben samen een dochter en een zoon die beide op zichzelf zijn. Ik heb altijd wel iets gehad met fotografie en de techniek ervan. De eerste camera’s waren natuurlijk analoog.

 

Mijn camera’s waren respectievelijk:

Voigtländer-vitoret- d                 1958.

Fujica ax-1                                1981.

Minolta 5000                              1989.

Digitaal:

sony digitaal cijberchot f- 717      2003.

Nikon d 80   sp. reflex                 2006.

Nikon d 700 sp. reflex                 2009.

 

De 700 gebruik ik met heel veel plezier. Zoals je ziet is de fotografie vanaf 2003 veel meer aandacht gaan krijgen. Van al mijn hobbie's en vrijetijdsbestedingen neemt de fotografie de meeste tijd in beslag.

 

Het leukste fotograferen zou zijn die foto maken die je nog niet hebt gefotografeerd. Verder fotografeer ik graag in de natuur, flora en fauna is heel boeiend in al zijn verscheidenheid. Hier kan ik mij helemaal in verliezen.

 

Op aanvraag maak ik reportages, leuk om te doen !!! Vrouwelijk schoon zie ik ook graag voor mijn lens. ( mooie natuur is beslist niet lelijk, toch !!) Ben momenteel bezig een fotostudio in te richten en is geschikt voor allerlij fotografische mogelijkheden. Hoe zich verder alles ontwikkeld is een verrassing voor mij maar ik blijf het boeiend vinden.

 

Verhaal gemaakt door :

Sjaak van Wijlick

Ysselsteyn.

Tel. 0649415712

www.vanwijlickfotografie.nl