Hans Seweuster

 

 

 

 

 

 

Mijn passie voor fotografie is begonnen in mijn diensttijd in 1981. Heb toen in Duitsland mijn eerste camera gekocht, het was een Olympus Trip 35. Toendertijd een heel goed toestel. Hier heeft het fotografievirus mij te pakken gekregen. Heb dit toestel een paar jaar gehad en ben toen overgestapt naar de Olympus OM-10. Dit was een spiegelreflex camera. Dit toestel heeft mij heel wat plezier bezorgd.

 

Toen er kinderen kwamen heb ik het fotograferen op een zijspoor gezet, en mijn hele fotouitrusting verkocht en een compacte camera terug gekocht. Heb hier wat meer de nadruk gelegd op het filmen van de kids. Naarmate deze ouder werden werd het filmen ook wat minder. Hierdoor kwam er meer tijd vrij, waardoor het virus zich weer aandiende.

 

Toen een Minolta Dynax 5000i gekocht met wat lenzen. Dit was een simpel toestel qua mogelijkheden. Heb een tijdje later de Minolta Dynax 700si gekocht. Een geweldig toestel wat voldeed aan mijn wensen.

Het digitale tijdperk in de fotografie nam zijn intrede, en als gedreven amateurfotograaf kon je natuurlijk niet achter blijven.
Na wat speurwerk heb ik toen de Konica Minolta 7D gekocht.
Na wat overwegingen heb ik alles van Konica Minolta van de hand gedaan en ben toen overgestapt naar Nikon, waar ik absoluut geen spijt van heb.
Hiervan heb ik de D700 met grip, de 24-85 en de 70-300 plus de SB900 flitser gekocht. Ook heb ik nog de Nikon 50 mm 1.8 en een sigma 15- 30 groothoek. Ik beleef veel plezier aan deze mooie hobby.

 

Verder heb ik nog een eigen website, www.hansseweuster.jimdo.com 
Verders wens ik jullie veel kijk plezier.


Groetjes Hans Seweuster