Ine Bouten

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Ine Bouten. Mijn meisjes naam is Vermazeren . Ben geboren in Broekhuizen. Een pittoresk dorpje aan de maas . Waar het goed toeven is in zijn algemeenheid. Neem fototoestel mee en je krijgt altijd mooie foto’s aan de maas. Zelfs daar liep ik al met zo’n klein toestelletje rond voor een prentje ! Na afdruk had je twee foto’s met twee kleine fotootjes d’r langs.

 

Met veel plezier ben ik al een aantal jaren bezig met fotograferen . Mede door het regelmatig reizen wat we doen . Zo langzaam aan zijn we toch al op een aantal plaatsen van de wereld een kijkje gaan nemen. Dit alles wordt veelvuldig door ons op de gevoelige plaat gezet. En zeer regelmatig door ons bekeken.

 

Ik ben begonnen met een Canon Powershot S1IS . Een mooi toestelletje wat uitzonderlijk mooie foto’s maakte. Dit ging me zo goed af, dat de hobby in fotograferen steeds leuker werd en daardoor ook meer werd uitgebreid. Van Automatic naar steeds meer Manuel fotograferen. Per slot die knopjes zitten er niet voor niets op . Hierdoor kwam ook het gevoel voor een andere camera naar boven . De verleiding werd groter voor de aanschaf van zulk een camera .

 

Na veel wikken en wegen ben ik overgegaan op een Spiegelreflex camera.  De Canon EOS 40D . Een prima camera voor een semi–professional. Het bewerken van foto’s heeft een grote voorkeur. Niet om foto’s te veranderen in zijn bestand, maar meer door toevoeging van frames en sjablonen wat heel speciale effecten aan een foto kan geven !

Mijn interesse van fotograferen is eigenlijk onbeperkt. Van personen tot natuur, van sport tot evenementen, eigenlijk kan en mag ( bijna ) alles ! 

De herinnering die je hebt na het foto’s maken is van grote waarde voor nu maar zeer zeker ook voor later !

 

Voor meerdere foto’s etc. kan men nog naar mijn eigen site www.ivermazeren.nl een kijkje nemen. In ieder geval bedankt voor de tijd die je genomen hebt om dit te lezen en geniet van mijn kiekjes !

 

Groetjes Ine